Oppilaan henkilökohtaisen laitteen rikkoutuminen. TOIMI NÄIN, jos laite rikkoutuu tai menee hukkaan!

Olemme vuoden 2021 alusta ottaneet käyttöön sähköisen vahinkoilmoituslomakkeen oppilaiden henkilökohtaisessa käytössä olevia laitteita varten. Lomakkeen tarkoitus on yhdenmukaistaa ja helpottaa vahingon selvittämistä. Vahinkojen dokumentointi auttaa meitä myös selventämään ja parantamaan oppilaiden ohjeistusta laitteiden käsittelyssä.


  1. Kun oppilaan henkilökohtaisessa käytössä oleva laite särkyy tai menee hukkaan, täyttäkää vahinkoilmoitus (huoltaja ja oppilas yhdessä) välittömästi. Vahinkoilmoituksen löydät TÄÄLTÄ
  2. Samalla ilmoitetaan laitteen särkymisestä TVT-vastaaville ( Chromet Jukka Virtanen ja Petri Laaksonen; Ipadit Sakari Mikkonen ja Auli Kaurtola) Wilma viestillä.
  3. Laitteen korvauspäätös tehdään mahdollisimman nopeasti lomakkeen täyttämisen jälkeen TVT-vastaavien ja rehtoreiden sekä huoltajan kanssa.
  4. Jos korvausvelvollisuus syntyy(ei vahinko/ laitetta käytetty käyttöehtojen vastaisesti) niin koululta lähtee lasku kotiin.
  5. Korvausmäärä muodostuu laitteen jäljellä olevista leasing-kuukausista seuraavasti. Esim. 8-luokkalaisilla on n. 15 kk jäljellä leasing-aikaa = 15 x 10€ = 150€.